Op zoek naar logistiek of transport personeel?

Grote kans dat wij kunnen helpen! We hebben een groot bestand vrachtwagenchauffeurs en logistiek medewerkers die op zoek zijn naar een leuke baan binnen de transportsector. Ook voor kantoorpersoneel ben je bij Transport People aan het juiste adres.

Om te bepalen of de uitzendkrachten binnen jouw team passen, gaan we graag persoonlijk in gesprek. We bespreken de criteria en persoonlijke eigenschappen waarover de vrachtwagenchauffeurs of medewerkers dienen te beschikken. Wij voorzien jou graag van de beste kandidaten; medewerkers die bij jouw organisatie passen en die het transport en de organisatie eromheen naar het gewenste niveau tillen. Dit is geen loze belofte! Dankzij onze specialisatie is dit iets wat wij daadwerkelijk kunnen waarmaken.

Uitzendbureau Transport People staat voor kwaliteit en maatwerk! Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken!

contact opnemen

 

Tijdelijke of vaste aanstelling?

We hebben regelmatig persoonlijk contact en daardoor weten wij precies welke chauffeurs of logistiek medewerkers binnen jouw team passen. Er kan worden gekozen voor het inhuren van vrachtwagenchauffeurs of logistiek personeel voor piekperioden, maar ook de kritische werving en selectie voor een eventuele vaste aanstelling kun je aan ons overlaten. Op deze manier kun jij je kostbare tijd aan andere zaken besteden. Wel zo efficiënt toch?

Bij Transport People leveren wij alle ingrediënten voor een succesvolle samenwerking. Met minder nemen wij (en hopelijk jij ook) geen genoegen!

Volledige ontzorging

Lees meer

Inhuren

Lees meer

Werving & Selectie

Lees meer

Chauffeurs uit duizenden

Er zijn veel vacatures in de transport en logistieke sector. De behoefte aan goede chauffeurs is daarbij het grootst. Dat weten wij als geen ander en wij helpen jou dan ook graag bij de zoektocht naar geschikte kandidaten. In ons bestand hebben wij chauffeurs die:

  • passen binnen de bedrijfscultuur van jouw organisatie;
  • inzetbaar zijn voor nationaal of internationaal transport;
  • in bezit zijn van een rijbewijs in categorie C, C1, CE en/of C1E;
  • beschikken over een geldige code 95 kwalificatie of overige certificaten;
  • beschikbaar zijn voor tijdelijke, lange termijn of een vaste aanstelling.

Neem contact op met één van onze managers! Voor elke transportbehoefte hebben wij een passende oplossing!

Neem contact op met één van onze managers in het centrale knooppunt in Maasdijk! Voor elke transportbehoefte hebben wij een passende oplossing!

  • Voor algemene vragen: neem contact op met Koen van Zeijl.
  • Vragen over nationaal transport: neem dan contact op met Angelo Groen.
  • Neem contact op met Brent Gardien als we voor internationaal iets voor je kunnen betekenen. 
Kaart Nederland TPP