De transportsector groeit. Groei jij mee?

De transport en logistiek sector zit vol uitdagingen! Innovatie, duurzame ontwikkelingen en wereldwijde trends spelen een belangrijke rol. De sector is groeiende, maar tekort aan personeel staat deze groei flink in de weg. Ook bij Transport People merken we dat het aantal vacatures sterk toeneemt en dat werkgevers, zoals jij, staan te springen om personeel. Goede chauffeurs en medewerkers werven én behouden kost veel tijd. Transport People neemt dit graag voor je uit handen.

 

Wij geven extra gas

Om jou te voorzien van de juiste medewerker op de juiste plek, geven wij graag extra gas. We zien onze rol niet alleen als uitzendbureau, maar vooral ook als sparringpartner en bemiddelaar. Wij bemiddelen tussen werkzoekenden en werkgevers en gaan voor een duurzame samenwerking. Het inhuren van een tijdelijke invalkracht kan uitgroeien tot de aanstelling van een vaste medewerker. Een medewerker die perfect past binnen jouw bedrijf!

We hebben regelmatig persoonlijk contact. Zo signaleren wij jouw behoeften en koppelen wij die aan de ambities van medewerkers in ons uitgebreide netwerk. Zo zorgen we voor de beste mensen op de beste plek. Niet alleen nu, maar ook op lange termijn. Zo behoud jij die fijne, gemotiveerde medewerker en kun jij je bezighouden met de groei van de organisatie.

Samen sterk voor nieuw talent

Stel: je hebt een medewerker nodig voor in de loods. Via Transport People wordt Jaco uitgezonden naar jouw bedrijf. Jaco is 20 jaar, altijd op tijd, past bij jullie bedrijf en is lekker proactief. Kortom, je ziet potentie in hem. Je zou kunnen spreken van een perfecte match. Je wilt Jaco graag behouden als medewerker, maar hij heeft ambities en zal niet veel langer in de loods willen blijven werken. Hij wil graag chauffeur worden op de bakwagen, maar heeft nog niet het juiste rijbewijs. Wij zijn van mening dat je moet blijven investeren in goede medewerkers om ze bij je te houden. In overleg kunnen we voor hem een opleidingstraject starten. Zo kan hij in de loods blijven werken en ondertussen zijn rijbewijs halen. Daar wordt hij blij van. Daar word jij blij van. En wij natuurlijk ook!

Transport People: genoeg voordelen

Uiteraard ben je allang overtuigd van onze kracht en weet je wat wij voor jou kunnen betekenen. Toch zetten we alle voordelen van Transport People nog even voor je op een rijtje:

  • Jarenlange ervaring in de transport en logistieke sector.
  • Voor al jouw transportmedewerkers; van vrachtwagenchauffeur tot loodsmedewerker en van planner tot heftruckchauffeur.
  • Persoonlijke betrokkenheid en bemiddeling.
  • Voor zowel korte als lange termijn oplossingen.
  • Ontzorging van A tot Z, zodat jij kan focussen op andere dingen.
  • Duurzame samenwerking, ook in het opleiden van medewerkers.
  • Ook voor personeel in vaste dienst.

contact opnemen